Info

Tältä sivulta löydät tietoa Kylään.fi-sivustosta. Voit myös kysyä meiltä lisää osoitteesta info@kylaan.fi


Kylään.fi-sivusto pähkinänkuoressa:

Mistä on kyse?

 • Suomen laajimmasta kylämatkailusivustosta
 • Omasta kohdesivustasi vetovoimaisella matkailusivustolla
 • Muiden matkailuyrittäjien ja alan toimijoiden verkostosta

Mitä saan liityttyäni?

 • Edullisen näkyvyyden vuoden jokaiseksi päiväksi Suomen suurimmalla kylämatkailusivustolla, jonka kävijämäärä kasvaa jatkuvasti
 • Oman kylän esittelysivun ilmaiseksi
 • Facebook- ja Instagram-mainontaa kohteestani
 • Muuta Kylään.fi-markkinointimateriaalia käyttööni omakustannushintaan (heijastimet, kassit jne.)
 • Entra Marketing Oy:n matkailun ammattilaistiimin tuen
 • Jatkuva Kylään.fi-sivuston kehitystyön
 • Kaikki edut käytössä koko vuoden

Mitä tämä maksaa?

Kuka sivuston toteuttaa?

Liity tästä!


Mistä on kyse?

Kyse on Suomen suurimmasta kylämatkailusivustosta, jolle voit päästä mukaan. Kylään.fi on valtakunnallisesti tunnettu markkinointisivusto, joka näkyy ja kuuluu sosiaalisessa mediassa, perinteisissä medioissa ja matkailualan tapahtumissa.

Kyse on myös siitä, että samalla pääset mukaan matkailuverkostoon, jossa jäsenet voivat tehdä yhteistyötä, vaikuttaa Kylään.fi-sivustoon ja esittää toiveita mm. Entran markkinointitoimenpiteiksi.

Kylään.fi-matkailuverkoston jäsenten tiivistyvä ja lisääntyvä yhteistyö antaa mahdollisuuden kokonaisten matkailukylien kehittämiseen uudelle tasolle. Verkoston jäsen hyötyy koko Kylään.fi-tiimin monialaisesta ammattitaidosta. Verkoston jäseneksi voi liittyä esimerkiksi yrittäjä, kyläyhdistys, tapahtuma, museo tai muu kylän toimija. Kyse on siten laaja-alaisesta matkailijoita palvelevasta tietopankista.

Kyse on siitä, että sinun kohteesi on helpompi löytää jatkuvasti kasvavalta ja tunnetulta kylämatkailusivustolta kuin koko internetin sivuviidakosta, varsinkin silloin, kun matkailija vasta suunnittelee matkaa, eikä vielä ole varma minnepäin suunnistaisi. Matkailija voi hakea kartasta ja hakusanoilla omia kiinnostuksen kohteitaan ja suunnata kohteeseesi vaikka kesken matkansa klikkauksen päässä olevien reittiohjeiden avulla.

Mitä saan?

Saat 1 vuoden näkyvyyden Kylään.fi-sivustolla ja samalla saat valtakunnallisen verkoston jäsenyyden, joka ei velvoita sinua mitenkään, mutta joka tarjoaa runsaasti rahanarvoisia etuja käyttöösi. Lisäksi verkosto toimii monilla muilla tavoilla ja voit sen kautta tutustua muihin saman alan yrittäjiin eri puolelta maata.

Saat kohteellesi vuoden näkyvyyden Kylään.fi-sivustolla. Kohteesi ei ole näkyvissä vain yhtä päivää, kuten vaikkapa sanomalehti-ilmoituksessa, vaan matkailija löytää sen vuoden jokaisena päivänä, millä tahansa laitteella, missä päin maailmaa hän onkaan, illalla, aamulla, yöllä ja päivällä.

Saat näkyvyyden kasvavien kävijämäärien responsiivisella sivustolla. Responsiivinen tarkoittaa sitä, että sivusto toimii kaikilla laitteilla sujuvasti, tietokoneista tabletteihin ja puhelimiin.

Oman kohteesi lisäksi saat ilmaiseksi kyläsivun siitä kylästä, jossa kohteesi sijaitsee. Kyläsivulla voidaan esitellä kylän historiaa, merkkihenkilöitä, erikoisuuksia, nähtävyyksiä jne. Kylästä tulee myös runsaasti valokuvia, mutta kyläsivun tarkoitus on kertoa siitä kulttuurisesta ja toiminnallisesta sekä luonnonympäristöstä, jossa sinun tarjoamat palvelut sijaitsevat. Kyläsivu toimii lisämarkkinointina kohteellesi esitellessään kylän yleisiä ja kaikkien saatavilla olevia, maksuttomia kiinnostuksen kohteita sanoin ja kuvin. Linkitämme kohteesi kyläsivulle. Kyläsivun avulla matkailijalle herää halu tutustua paikkaan lähemmin, mikä tehostaa kohteesi markkinointia.

Saat lisäksi sosiaalisen median tuen. Facebookiin tehdään säännöllisesti nostoja ja maksullista mainontaa ajankohtaisista ja kiinnostavista aiheista. Lisäksi teemme jatkuvasti nostoja, joilla markkinoidaan Kylään.fi-kohteita. Siten sinunkin kohteesi tulee näkyviin vähintään pari kertaa vuodessa Kylään.fi:n Facebook-sivuilla. Instagramiin päivitetään kuvia kylämatkailuaiheista ja -kohteista. Voit pyytää nostoja sellaisissa tilanteissa, jotka ovat sinun yrityksellesi tärkeitä. Sosiaalisen median sisältömme ovat matkailijoita kiinnostavia ja sitä kautta hankimme myös lisää seuraajia kanavillemme. Harkitsemme myös muiden sosiaalisen median välineiden käyttöä kohderyhmien mukaan.

Verkoston käytössä on lisäksi muuta oheismateriaalia, kuten Kylään.fi-aiheisia heijastimia, paitoja ja kasseja, joita voi tilata omakustannushintaan Entralta.

Mitä maksaa?

Vuonna 2023 näkyvyyspaketin (12kk) hinta on 195 € (+ alv).
Nyt jo tiedätkin, mitä sillä saa, mutta katsotaanpa, mitä lehti-ilmoitus valtakunnallisessa sanomalehdessä maksaa: Ilmoitus Maaseudun Tulevaisuudessa (ei erikoisnumerot) 4-värinen, tekstin jälkeen, kuvallinen yhden palstan ilmoitus (70 x 44 mm) maksaa 318,50 €. Levikki 77 300 kpl (Hinta marraskuu 2016).

Lehti on varmasti hyvä väline, mutta se ilmestyy vain yhtenä päivänä ja sen jälkeen se heitetään roskiin. Kylään.fi-sivustolla sinun ilmoituksesi on näkyvissä vuoden jokaisena päivänä ja voit halutessasi vielä päivittää sitä, muuttaa tietoja ja vaihtaa valokuvia vaikkapa vuodenaikojen mukaan. Sanomalehdessä tämä ei ole mahdollista, eikä myöskään esimerkiksi radiokampanjoissa, ilman että rakennat mainoksesi uudelleen.

Maksut eivät myöskään pääse yllättämään: maksat vain yhden laskun ja voit olla huoletta koko vuoden. Jatkovelvoitteita ei ole.

Voit peruuttaa näkyvyyspaketin 14 vrk kuluessa uuden laskun saapumisesta.

Lisää kohteesi sivustolle, mukaan tuleminen on helppoa, nopeaa ja edullista. Ohjeita noudattamalla onnistut varmasti. Jos tulee ongelmatilanteita, autamme mielellämme. Apua voit saada puhelimitse, sähköpostilla tai suoraan online-asiakaspalvelustamme sen ollessa auki. Voit liittää mukaan runsaasti kuvia ja tekstiä yhteystietoineen, nettisivuosoitteineen ja myyntisaitteineen.

Voit tehdä vapaasti kaikkia tarvitsemiasi linkityksiä edistääksesi oman kohteesi myyntiä. Kylään.fi-kohdesivullesi tulee lomake asiakkaan yhteydenottoa varten, voit ladata paljon valokuvia kohteestasi, puhelinnumerot, paikkatiedot ja reittiohjeet kartalle jne.

Kuka sivuston toteuttaa?

Sivustoa toteuttaa Entra Marketing Oy. Tiimissämme työskentelee ammattilaisia, joilla on vankka kokemus niin kotimaan matkailusta, markkinoinnista kuin graafisesta alastakin. Me teemme työtämme, jotta suomalainen maaseutu pysyisi elinvoimaisena. Tavoitteenamme on rakentaa Kylään.fi-sivustosta kaikkien kotimaan matkailijoiden lomasuunnittelun ensimmäinen tiedonhakupaikka. Lisää tietoa Kylään.fi-tiimistä.

Entra Marketing Oy pitää sivustoa yllä ja sen henkilöstö muodostuu matkailun ja erityisesti matkailun markkinoinnin ammattilaisista, jotka tarvittaessa opastavat tehokkaiden markkinointikeinojen käyttöön. Niin ikään Entra Marketing Oy:ltä voi tilata mm. graafista suunnittelua ja digimarkkinointia.

Kylään.fi-sivusto on tehty Shopify-alustalle, joka on erittäin luotettava ja toimintavarma. Sivuston tekninen kehittäminen tapahtuu maailmanlaajuisesti koko ajan, joten uusia ominaisuuksia tulee käyttöön jatkuvasti.

Kylän lisääminen

Matkailijat palavat halusta päästä mukaan kylien aitoon elämään. Tarjoat kulkijoille uusien elämysten löytämisen riemua. Kun kylästäsi on yksikin kohde verkostossamme, lisäämme sen sivustolle maksutta.

Lähetä kylämateriaalit meille suoraan osoitteeseen info(at)kylaan.fi. Tekniikasta sinun ei tarvitse huolehtia, viimeistelemme tekstien mitat ja kuvat sivustolle sopiviksi.

Lähetä meille seuraavat materiaalit:

 • kylän nimi
 • tarkka sijainti karttaan merkitsemistä varten
 • esittelyteksti*
 • kuva on enemmän kuin tuhat sanaa, joten valikoithan vähintään neljä edustavaa kuvaa kääntämään matkaajan suunta teidän kyläänne

*Joitain sanojakin tarvitaan matkailijan houkuttelemiseksi kylään. Napakassa esittelytekstissä voit esimerkiksi kertoa mehevän kylätarinan, nostaa esille legendaarisia kyläläisiä, valottaa paikan historiaa ja vinkata kauneimmat luontokohteet ja ne nähtävyydet.

Kohteen poistaminen sivustolta / Näkyvyyspaketin irtisanominen

Mikäli haluat kohteesi poistettavan sivustolta, ota meihin yhteyttä osoitteella info@kylaan.fi. Maksulliset näkyvyyspaketit tulee irtisanoa laskun huomautusajan puitteissa (14 vrk). Muussa tapauksessa irtisanomisaika on kuluvan laskutuskauden loppuun saakka. Ilmaiset kyläsivut poistamme heti poistopyynnön saavuttua.

 


Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Entra Marketing Oy:n yhteystiedot

Entra Marketing Oy
Nyyrikinkatu 25 A 1
80260 Joensuu
Y-tunnus: 2326425-2

Kysy lisää osoitteesta info@kylaan.fi

Kylään.fi-tiimi:
Jaana Konttinen myynti ja asiakaspalvelu, jaana.konttinen@entra.fi
Antti Ryynänen Kylään.fi-sivuston tekniset asiat, antti.ryynanen@entra.fi

 


 

Oletko valmis viemään yrityksesi markkinoinnin
ja näkyvyyden uudelle tasolle? Tervetuloa mukaan!


Tilaa uutiskirje!