Tietosuojaseloste

  1. TIETOSUOJASELOSTE 
    Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §
    Laatimispäivä 24.5.2018

  2. REKISTERINPITÄJÄ
    Matkailu- ja ympäristövalmennus Entra Oy
    Ketunpesäntie 17
    80260 Joensuu
    soila.palviainen@entra.fi

  3. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
    Simo Palviainen
    Ketunpesäntie 17
    80260 Joensuu
    simo.palviainen@entra.fi

  4. REKISTERIN NIMI
    Asiakasrekisteri

  5. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
    Henkilötietoja, niiltä osin kuin tiedot täyttävät henkilötietolain vaatimukset, käytetään asiakassuhteen hoitamiseksi. Tähän kuuluu mm. markkinointiin, tiedottamiseen, myyntiin ja laskuttamiseen liittyvät toimenpiteet.

  6. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
    Rekisteri sisältää henkilön nimen, osoitteen, puhelinnumeroin ja sähköpostiosoitteen.

  7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
    Tiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään.

  8. TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE
    Tietoja ei siirretä EU-, tai ETA-alueen ulkopuolelle.

  9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
    Manuaalinen aineisto

    Manuaalista aineistoa säilytetään yhtenä kappaleena lukitussa tilassa.

    ATK:lla käsiteltävät tiedot
    Sähköisesti käsiteltävät tiedot on suojattu salasanalla. Koko Kylään.fi-sivusto on suojattu siten että vain tietohallintohenkilö voi käsitellä ja muuttaa aineistoa. Rekisterissä oleva asiakas ei itse pääse muuttamaan omia tietojaankaan, vaan kaikki tapahtuu tietohallintohenkilön kautta.Tiedot on kerätty tietokantoihin jotka on suojattu erilaisilla teknisillä keinoilla kuten palomuurein, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Tietokannat sijaitsevat kaupallisella palvelimella (Shopify), jolla on velvollisuus noudattaa tietosuojalakia. Henkilötietoihin verrattava aineisto on tietosuojayhteyshenkilön omalla tietokoneella. Kaikkia rekisteritietoja käsitellään erityistä varovaisuutta noudattaen.

  10. TARKASTUSOIKEUS
    Pääsääntöisesti jokaisella rekisteriin merkityllä on oikeus tarkastaa tallennetut tietonsa. Pyyntö tulee tehdä sähköpostilla tietosuojayhteyshenkilölle osoitteeseen simo.palviainen@entra.fi

  11. OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA
    Jokaisella rekisteriin merkityllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö tulee tehdä kohdassa 10 osoitetulla tavalla.

  12. MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET
    Rekisteriin merkityllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjään käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa ja muuta suoramarkkinointia, etämyyntiä sekä markkina- ja mielipidetutkimusta, samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Tilaa uutiskirje!